HomeActueelProject 'Slimme communicatie' van Blink wereld van start

Project 'Slimme communicatie' van Blink wereld van start

04 september 2020
De entree is weer geheel in het thema gebracht door de activiteitencommissie en wat ziet het er mooi uit! Leuk om de ontwikkeling door de tijd heen te zien en wat fijn dat deze items er nog zijn zodat we allemaal even terug in onze herinnering kunnen. 

De groepen 3/4 starten met het thema: Sterke verhalen.
In dit thema ontdekken de kinderen dat je geschiedenis overal om je heen kunt zien, horen en voelen.

De groepen 5/6 starten met het thema:
Dit wil ik zeggen

Op welke manier communiceren mensen met elkaar? En hoe brengen ze hun boodschap over? De kinderen onderzoeken het in dit thema en ontdekken dat mensen in andere tijden en werelddelen op verschillende manieren kunnen communiceren. En dat ze nog wel wat van dieren kunnen leren.

De groepen 7/8 starten met het thema: Machtige media
Communicatie verloopt tegenwoordig heel anders dan vroeger. Welke invloed heeft internet daarop? En hoe zorg je dat je privacy tegenwoordig wel gewaarborgd blijft? In dit thema gaan de kinderen op onderzoek naar nieuwe manieren van communicatie. 
Terug
Media
  • thumbnail_IMG_5185

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke week het laatste nieuws ontvangen? Nooit meer een studiedag vergeten? Snel op de hoogte van het vakantierooster? Weten wat de activiteiten van de komende week zijn? Dat kan heel gemakkelijk en nu ook op uw mobiel. Meld u aan en ontvang elke vrijdag "De Kras".

Nieuwsbrief De Kras ook op mobiel!