HomeDe school

Welkom op de Crayenesterschool

De Crayenesterschool, gebouwd in 1935, is een openbare basisschool. De school is gelegen aan de mooie Crayenestersingel en beschikt over twee ruime schoolpleinen. Het kleuterplein bevindt zich aan de achterkant van het gebouw en is volledig omheind. 
In het gebouw hebben we -naast uiteraard de lokalen- de beschikking over een ruime aula, waar onze leerlingen hun kunsten kunnen laten zien bij voorstellingen of tijdens het Crayenpodium. Ook hebben we hier regelmatig dansworkshops en wekelijks onze muzieklessen van de vakleerkrachten. De kleuters hebben hun eigen speellokaal en maken hier veel gebruik van onder leiding van hun groepsleerkracht of van de vakleerkracht gym.
De Crayenester start elk jaar met 16 groepen en we organiseren in het voorjaar een vijfde kleutergroep, zodat de groepen niet al te groot worden.

De Crayenesterschool is onderdeel van de Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland (Stopoz). Deze stichting heeft als missie om -samen met de andere aangesloten scholen- uitdagend en toekomstbestendig onderwijs te waarborgen en te stimuleren.

Je groeit op de Craay

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke week het laatste nieuws ontvangen? Nooit meer een studiedag vergeten? Snel op de hoogte van het vakantierooster? Weten wat de activiteiten van de komende week zijn? Dat kan heel gemakkelijk en nu ook op uw mobiel. Meld u aan en ontvang elke vrijdag "De Kras".

Nieuwsbrief De Kras ook op mobiel!