HomeDe schoolHet team

Het team van de Crayenester

Het team van de Crayenester streeft naar optimale professionaliteit. We  blijven voortdurend leren en ontwikkelen. En voelen ons betrokken bij de leerlingen en ouders. Wij ervaren dat in een warme, veilige en stimulerende omgeving, leren leuk en uitdagend is.
We bieden hiervoor een structuur die enerzijds de kaders aangeeft en tegelijkertijd ruimte biedt om zelf te ontdekken en verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leerproces.
Wij realiseren ons dat wij werken met kinderen met een veelal bovengemiddelde intelligentie, die opgroeien in een milieu met soortgelijke ambities.

Intelligentie betekent voor ons meer dan alleen hoge cijfers. Wij maken daarom ook ruimte in het rooster om de ontwikkeling op het maatschappelijke-, sociaal-emotionele-, mediawijze- en kunst-culturele vlak te stimuleren, zodat wij de kinderen een fijne en leerzame schooltijd bieden.

Daarnaast verrijken we het onderwijs van de kinderen met vakleerkrachten voor gymnastiek, muziek, dans en vormingsonderwijs. 
Binnen ons team werken we zowel met groepsleerkrachten als specialisten op het gebied van Levelwerk, thematisch werken, ICT, dyslexie en gedrag.

Verder ondersteunen eigen leerkrachten met een specialisme hun collega’s en vullen de onderwijsassistenten, de administratie en de conciërge ons werk aan.

Groepsindeling

 Groep 1-2 A  Annemieke en Kathelijne
 Groep 1-2 B  Marga en Sjoukje
 Groep 1-2 C  Lieke en Sjoukje
 Groep 1-2 D  Vera en Kathelijne 
 Groep 3 A  Eveline en Linda
 Groep 3 B  Nel en Roos
 Groep 4 A  Maryam en Mirjam
 Groep 4 B  Marjan en Eline
 Groep 5 A  Eline en Ellen
 Groep 5 B Aukje en Mindel 
 Groep 6 A  Mirjam en Jeannette
 Groep 6 B  Marianne en Leonie
 Groep 7 A  Christine en Natasja
 Groep 7 B  Esther en Jessica
 Groep 8 A  Rob
 Groep 8 B  Elvira

 

Anne, Ella, en Floortje uit groep 5b goed bezig. Weg met dat plastic!!!

Gedicht van Willemijn groep 7

Er waren eens een jongen en een meisje. Het meisje heette Ineke kon goed voetballen en was slim.
De jongen heette Henk kon goed voetballen was verwend en dom. Ze zaten op de Crayenester basisschool.In groep zeven werd Ineke buitengesloten. Henk was de populairste jongen van de school.
Behalve Ineke zaten er geen meisjes op de school. Maar dat maakte Ineke niet uit. Ze woonden in een tent in Serie. Moest twee dagen met het vliegtuig om op school te komen. Haar ouders waren arm. In tegenstelling tot Henk zijn ouders waren de rijkste van de wereld.
Met de andere kinderen in de buurt voetbalde ze veel. Dat was heel leuk. Totdat de Japanners de macht overnamen in Serie. Er werd veel geschoten. Haar ouders werden vermoord. En alles werd verwoest. Haar vriendinnen vluchten.
Maar Ineke bleef in Serie. Ineke groeide op in oorlog. En kon niet meer naar school. Toen ze 13 was ging ze naar Nederland lopen. Daar komt ze Henk snel tegen. Ze krijgen meteen ruzie.
Later, als Ineke groot is, heeft ze geen baan gevonden. Henk is profvoetballer geworden. Ze krijgt van iemand kaartjes voor een voetbalwedstrijd. In die voetbalwedstrijd speelt Henk. Henk raakt geblesseerd. Ze hebben iemand uit het publiek nodig. Ze kiezen Ineke. Ineke wordt onderschat door F.C. kuiken. Ze scoort 5 keer. Ze winnen de wedstrijd.
Ineke wordt gevraagd voor F.C. Barcelona. Ze zegt ja.
En ze leefde nog 50 jaar