HomeDe schoolHet team

Het team van de Crayenester

Het team van de Crayenester streeft naar optimale professionaliteit. We  blijven voortdurend leren en ontwikkelen. En voelen ons betrokken bij de leerlingen en ouders. Wij ervaren dat in een warme, veilige en stimulerende omgeving, leren leuk en uitdagend is.
We bieden hiervoor een structuur die enerzijds de kaders aangeeft en tegelijkertijd ruimte biedt om zelf te ontdekken en verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leerproces.
Wij realiseren ons dat wij werken met kinderen met een veelal bovengemiddelde intelligentie, die opgroeien in een milieu met soortgelijke ambities.

Intelligentie betekent voor ons meer dan alleen hoge cijfers. Wij maken daarom ook ruimte in het rooster om de ontwikkeling op het maatschappelijke-, sociaal-emotionele-, mediawijze- en kunst-culturele vlak te stimuleren, zodat wij de kinderen een fijne en leerzame schooltijd bieden.

Daarnaast verrijken we het onderwijs van de kinderen met vakleerkrachten voor gymnastiek, muziek, dans en vormingsonderwijs. 
Binnen ons team werken we zowel met groepsleerkrachten als specialisten op het gebied van Levelwerk, thematisch werken, ICT, dyslexie en gedrag.

Verder ondersteunen eigen leerkrachten met een specialisme hun collega’s en vullen de onderwijsassistenten, de administratie en de conciërge ons werk aan.

Groepsindeling

 Groep 1-2 A  Kathelijne en Eline
 Groep 1-2 B  Marga en Natasja
 Groep 1-2 C  Lieke en Ellen
 Groep 1-2 D  Sjoukje en Aukje 
 Groep 3 A  Eveline en Linda
 Groep 3 B  Nel en Vera
 Groep 4 A  Mindel en Natasja
 Groep 4 B  Maryam en Mirjam
 Groep 5 A  Marco
 Groep 5 B Eline en Nita
 Groep 6 A  Roos
 Groep 6 B  Ali en Leonie
 Groep 7 A  Rob en Menno
 Groep 7 B  Marianne en Mary
 Groep 8 A  Christine en Mirjam
 Groep 8 B  Esther en Jessica

 



Wij gingen met onze klas naar de Eerebegraafplaats in de duinen. Na een half uurtje fietsen waren we daar aangekomen. We gingen eerst even luisteren naar een verhaal. En toen nam onze begeleider, meneer van Hasselt, ons mee naar de begraafplaats. Daar mochten we allemaal vragen stellen en daarna mochten we rondlopen over de begraafplaats. De enige vrouw die daar begraven is, is Hannie Schaft.
Frederique, Liselotte, Lara.

Groep 8A is 12-5-'22 naar het Blindenmuseum in Velsen geweest.
Toen we aankwamen werden we begeleid door blinde mensen. Het begon met zelf braille schrijven. Dan moest je je eigen naam schrijven op een braille typemachine en onze begeleider moest het dan lezen.
Toen gingen we in een rijtje door een hele donkere ruimte met allerlei obstakels, geluid en geuren.

We beleefden hoe het is om als blinde door het park te lopen en in de disco te dansen. Het was een leuke ervaring en zeker een aanrader voor meerdere klassen.
Groeten,
Dinte en Saar