HomeDe schoolHet team

Het team van de Crayenester

Het team van de Crayenester streeft naar optimale professionaliteit. We  blijven voortdurend leren en ontwikkelen. En voelen ons betrokken bij de leerlingen en ouders. Wij ervaren dat in een warme, veilige en stimulerende omgeving, leren leuk en uitdagend is.
We bieden hiervoor een structuur die enerzijds de kaders aangeeft en tegelijkertijd ruimte biedt om zelf te ontdekken en verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leerproces.
Wij realiseren ons dat wij werken met kinderen met een veelal bovengemiddelde intelligentie, die opgroeien in een milieu met soortgelijke ambities.

Intelligentie betekent voor ons meer dan alleen hoge cijfers. Wij maken daarom ook ruimte in het rooster om de ontwikkeling op het maatschappelijke-, sociaal-emotionele-, mediawijze- en kunst-culturele vlak te stimuleren, zodat wij de kinderen een fijne en leerzame schooltijd bieden.

Daarnaast verrijken we het onderwijs van de kinderen met vakleerkrachten voor gymnastiek, muziek, dans en vormingsonderwijs. 
Binnen ons team werken we zowel met groepsleerkrachten als specialisten op het gebied van Levelwerk, thematisch werken, ICT, dyslexie en gedrag.

Verder ondersteunen eigen leerkrachten met een specialisme hun collega’s en vullen de onderwijsassistenten, de administratie en de conciërge ons werk aan.

Groepsindeling 2022-2023

Groep 1/2 A Katelijne en Eline
Groep 1/2 B Marga en Ellen
Groep 1/2 C Lieke en Marjolein
Groep 1/2 D Sjoukje en Aukje
Groep 3 A Eveline en Linda
Groep 3 B Vera en Nel
Groep  4 A Roos
Groep 4 B Marloes en Mirjam
Groep 5 A Marco
Groep 5 B Menno en Natasja
Groep 6 A Maryam en Nita
Groep 6 B Eline en Mary
Groep 7 A Leonie en Mirjam
Groep  7 B Marianne en Ali
Groep 8 A Rob en Mirjam
Groep 8 B Esther en Jessica

 

 Dank voor alle inzendingen en wat hebben jullie je best gedaan! Het was daarom heel moeilijk voor ons om te kiezen.
Alle prachtige inzendingen zullen te zien zijn in de school komende weken. 1 tekening sprong er toch echt uit en komt daarom op de voorkant van het programmaboekje te staan van het zomerfeest die komende week aan de oudste per gezin wordt uitgedeeld.
Shout out naar Cynthia uit 7B! 

Ook de midden en onderbouw is natuurlijk niet onbelicht gebleven; de tekening van Arwen uit 4a en  Philou uit 2b zijn ook in het programmaboekje te zien! Veel dank voor jullie inzet, we hebben genoten vanaf jullie creativiteit! 

 Liefs van de activiteiten commissie 
Groep 8A is 12-5-'22 naar het Blindenmuseum in Velsen geweest.
Toen we aankwamen werden we begeleid door blinde mensen. Het begon met zelf braille schrijven. Dan moest je je eigen naam schrijven op een braille typemachine en onze begeleider moest het dan lezen.
Toen gingen we in een rijtje door een hele donkere ruimte met allerlei obstakels, geluid en geuren.

We beleefden hoe het is om als blinde door het park te lopen en in de disco te dansen. Het was een leuke ervaring en zeker een aanrader voor meerdere klassen.
Groeten,
Dinte en Saar