HomePraktischMR (medezegg. raad)MR Vergaderingen

MR-vergaderingen

De MR vergadert ca. 9x per jaar. Deze vergaderingen zijn openbaar en u bent van harte welkom om deze bij te wonen. De notulen zijn op verzoek van de directie in te zien.

De vergaderingen vinden plaats in het hoofdgebouw van de Crayenesterschool.
Wilt u een specifiek onderwerp inbrengen, mailt U dan naar mr.crayenester@stopoz.nl

MR-vergaderdata

MR vergaderdata schooljaar 2022-2023
Aanvang 19.30 uur:
Hier kunt u de Jaarplanning van de MR vinden: Jaaragenda MR 2022-2023

Dinsdag 13 september
Dinsdag 11 oktober
Dinsdag 29 november
Dinsdag 10 januari
Dinsdag 14 februari
Dinsdag 21 maart
Dinsdag 18 april
Dinsdag 30 mei
Dinsdag 4 juliDank voor alle inzendingen en wat hebben jullie je best gedaan! Het was daarom heel moeilijk voor ons om te kiezen.
Alle prachtige inzendingen zullen te zien zijn in de school komende weken. 1 tekening sprong er toch echt uit en komt daarom op de voorkant van het programmaboekje te staan die komende week aan de oudste per gezin wordt uitgedeeld.
Shout out naar Cynthia uit 7B! 

Ook de midden en onderbouw is natuurlijk niet onbelicht gebleven; de tekening van Arwen uit 4a en  Philou uit 2b zijn ook in het programmaboekje te zien! Veel dank voor jullie inzet, we hebben genoten vanaf jullie creativiteit! 

 Liefs van de activiteiten commissie 
Donderdag 26 januari - groepen 6  Geschreven door: Floor en Emma groep 6a.  Vandaag gingen we naar Thijsse´s hof.   Dat is heel leerzaam, want je leert er veel over de natuur.   Ook gingen we vogels spotten. Aan het begin was het een beetje saai, want we wisten niet waar het over ging. Toen we het wisten was het interessant en leuk. (Het ging over vogels.) We moesten allemaal opdrachten maken zoals: een veertje onderzoeken met een microscoop en nog veel meer. Het was heel leuk, interessant en gezellig. Doei!

Thijsse's hof wordt 4 per jaar bezocht met de seizoenen mee in het kader van natuur en milieu educatie.