HomeContactAanmelden leerling

Aanmelden nieuwe leerling

Wat fijn dat u gaat kiezen voor de Crayenesterschool!

Tot nu toe heeft u waarschijnlijk uw keuze digitaal gemaakt maar het allerbelangrijkste is dat u persoonlijk met of zonder uw kind komt ervaren hoe het voelt op de Crayenester.

Als u hierin geïnteresseerd bent kunt u mailen naar info.crayenester@stopoz.nl t.a.v. Mevr. M. Pas.

Wij nodigen u daarna uit voor een rondleiding en een aansluitend kennismakingsgesprek met onze directeur Marlies van der Rijst waarin u vooral sfeer kunt proeven en wij al uw vragen kunnen beantwoorden over wat wij uw kind bieden op de Crayenester.

Graag tot ziens!

Crayenesterschool
Crayenestersingel 37
2101 AN Heemstede
023-5474147

Lees meer over de toelatingsprocedure in de schoolgids.

Aanname beleid

160615_Aannamebeleid_Crayenester_basisschool.pdf

Anne, Ella, en Floortje uit groep 5b goed bezig. Weg met dat plastic!!!

Gedicht van Willemijn groep 7

Er waren eens een jongen en een meisje. Het meisje heette Ineke kon goed voetballen en was slim.
De jongen heette Henk kon goed voetballen was verwend en dom. Ze zaten op de Crayenester basisschool.In groep zeven werd Ineke buitengesloten. Henk was de populairste jongen van de school.
Behalve Ineke zaten er geen meisjes op de school. Maar dat maakte Ineke niet uit. Ze woonden in een tent in Serie. Moest twee dagen met het vliegtuig om op school te komen. Haar ouders waren arm. In tegenstelling tot Henk zijn ouders waren de rijkste van de wereld.
Met de andere kinderen in de buurt voetbalde ze veel. Dat was heel leuk. Totdat de Japanners de macht overnamen in Serie. Er werd veel geschoten. Haar ouders werden vermoord. En alles werd verwoest. Haar vriendinnen vluchten.
Maar Ineke bleef in Serie. Ineke groeide op in oorlog. En kon niet meer naar school. Toen ze 13 was ging ze naar Nederland lopen. Daar komt ze Henk snel tegen. Ze krijgen meteen ruzie.
Later, als Ineke groot is, heeft ze geen baan gevonden. Henk is profvoetballer geworden. Ze krijgt van iemand kaartjes voor een voetbalwedstrijd. In die voetbalwedstrijd speelt Henk. Henk raakt geblesseerd. Ze hebben iemand uit het publiek nodig. Ze kiezen Ineke. Ineke wordt onderschat door F.C. kuiken. Ze scoort 5 keer. Ze winnen de wedstrijd.
Ineke wordt gevraagd voor F.C. Barcelona. Ze zegt ja.
En ze leefde nog 50 jaar