Groep 3

In de groepen 3 ligt het accent op leren lezen. Met de nieuwste versie van Veilig Leren Lezen, kunnen kinderen op hun eigen niveau aan de slag. Niet alleen boekjes maken deel uit van de methode, er zijn ook veel spellen die de kinderen gebruiken om op een fijne en speelse manier hun leesvaardigheid te vergroten.

Uiteraard zijn de leerlingen ook dagelijks bezig met rekenen. Onze methode Wereld in Getallen heeft een heldere leerlijn en biedt voldoende mogelijkheden tot differentiatie. Kun je echt meer aan, dan compacten we de methode en krijg je Levelwerk aangeboden.
De specialist Levelwerk begeleidt de leerlingen met het proces en leerlingen kunnen gebruik maken van de helpdesk die wekelijks bemand wordt door leerlingen van groep 7 of 8. 

In groep 3 ga je voor het eerst gymmen in "de grote gymzaal". Elke week krijg je les van de vakleerkracht gym en om de week van de vakleerkracht muziek.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke week het laatste nieuws ontvangen? Nooit meer een studiedag vergeten? Snel op de hoogte van het vakantierooster? Weten wat de activiteiten van de komende week zijn? Dat kan heel gemakkelijk en nu ook op uw mobiel. Meld u aan en ontvang elke vrijdag "De Kras".

Nieuwsbrief De Kras ook op mobiel!