HomePraktischTussenschoolse opvang (TSO)

TSO: tussenschoolse opvang Het overblijven 

Vanaf 2019 wordt er, in samenwerking met Sportfever.nl en een groep ouders/verzorgers, invulling gegeven aan de tussenschoolse opvang, de zogenaamde 'overblijf'. Dit is nodig om de leerkrachten tijdens de lunch hun verplichte pauze te kunnen laten nemen. Hierdoor kan het - door de ouders zeer gewaardeerde - continurooster op de Crayenester gehandhaafd blijven. 

De pauzebegeleiding is ingebed in het geheel van de school en biedt kinderen een veilige en vertrouwde plek om tussen de middag onder leiding van vertrouwde gezichten, in een ontspannen sfeer buiten te kunnen spelen. De coördinatie wordt verzorgd door Sportfever en naast ouders en vrijwilligers.

De TSO-medewerkers ontvangen een vrijwilligersvergoeding, hebben een keer in de 8 weken overleg en krijgen scholing aangeboden. Elke maand wordt het rooster opgestuurd. 

 TSO-medewerkers gevraagd

Naast de pedagogisch medewerkers en de vaste ploeg van vrijwilligers, zijn we op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor de TSO, om te voorkomen dat er lege plekken ontstaan in het rooster.  Op elk van de drie pleinen (kleuterplein, grote plein en dependance) zijn er per middagpauze twee of drie personen voor 1 à 1,5 uur nodig..

Indien u zich als ouders/verzorger 1x per week, of 1 à 2 x per maand hiervoor vrij kunt maken dan kunt u dat bij de administratie van de school kenbaar maken. Wij zorgen er dan voor dat Sportfever contact met u opneemt.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke week het laatste nieuws ontvangen? Nooit meer een studiedag vergeten? Snel op de hoogte van het vakantierooster? Weten wat de activiteiten van de komende week zijn? Dat kan heel gemakkelijk en nu ook op uw mobiel. Meld u aan en ontvang elke vrijdag "De Kras".

Nieuwsbrief De Kras ook op mobiel!