Groep 6

In groep 6 zitten de kinderen officieel in de bovenbouw van de basisschool. In dit leerjaar besteden wij veel aandacht aan begrijpend lezen, rekenen, spelling en taal.
Naast deze kernvakken zijn er ook lessen: muziek, lichamelijke opvoeding, geestelijk vormend onderwijs, schrijven, Engels, informatiekunde, ICT en thematisch werken. Hiermee willen wij het onderwijs zoveel mogelijk aan laten sluiten bij de nieuwe manier van leren en werken.

In groep 6 wordt zelfstandigheid steeds belangrijker. Zij leren bijvoorbeeld om hun rekenwerk voor de hele week in te plannen met behulp van een weektaak.

Ook krijgen de kinderen dit leerjaar voor het eerst huiswerk mee.

Een vast uitstapje in groep 6 is Thijsse’s Hof. Dit is een heemtuin voor natuur- en milieueducatie en wij  bezoeken wij één of meerdere voorstellingen.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke week het laatste nieuws ontvangen? Nooit meer een studiedag vergeten? Snel op de hoogte van het vakantierooster? Weten wat de activiteiten van de komende week zijn? Dat kan heel gemakkelijk en nu ook op uw mobiel. Meld u aan en ontvang elke vrijdag "De Kras".

Nieuwsbrief De Kras ook op mobiel!