Contact MR (medezeggenschapsraad)

Heeft u een vraag, opmerking of tip bestemd voor de MR, dan kunt u dit mailen naar mr@crayenester.nl
Uw reactie komt dan terecht bij de voorzitter van de MR, die voor de afhandeling en beantwoording zorgt.


Selma Groenewegen (secretaris)

 
Begin november 2019 ben ik gestart als lid van de MR. Ik ben getrouwd met Marc Groenewegen en sinds 2018 gaan onze kinderen Anna (2011) en Sophie (2013) met veel plezier naar de Crayenester. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer: ik heb een Executive Search bureau voor ervaren technisch specialisten en management. Ik ben van mening dat kinderen het beste leren en tot volle potentie komen in een veilige, ambitieuze en vooruitstrevende schoolomgeving. Een passende invloed van ouders op het beleid van onze school is daarbij van belang en ik lever daarin graag mijn bijdrage in de MR.

Guido Nap (MR en GMR lid)

Sinds maart 2015 maak ik onderdeel uit van de MR. Samen met Isabelle heb ik drie dochters die met veel plezier naar de Crayenester gaan: Liselore - 5A, Eveline - 3A en Daniëlle - 1/2B. Ik heb een financiële professionele achtergrond, in het dagelijks leven ben ik CFO van Simpel.nl (telecom). Binnen de MR ligt mijn focus bij het waarborgen van een plezierige en veilige omgeving op de Crayenester met goed onderwijs. Ook zit ik in namens de Crayenester in de GMR (de MR op STOPOZ niveau).

Mark Geerligs (penningmeester)

 

Begin november 2018 ben ik gestart als lid van de MR. Ik ben getrouwd met Andrieke. Onze drie kinderen – Jelte (2008), Janna (2010) en Lize (2012) - genieten dagelijks van hun schooltijd en gaan dan ook met plezier naar de Crayenester. Bij PostNL Pakketten in Hoofddorp ben ik werkzaam als projectleider Finance. De Crayenester is volop in beweging en dat kan de school niet alleen. Als school en ouder willen we de kinderen goed voorbereid en ‘stevig in de schoenen’ de toekomst in laten gaan. Naast mij als ouder wil ik als MR lid hieraan een bijdrage leveren.  

Merijn Zuidgeest (voorzitter)

 
Sinds november 2017 ben ik lid van de MR. Ik ben getrouwd met Esther en samen hebben wij 3 kinderen op de Crayenester die met plezier naar school gaan; Maurits (5B), Willemijn (4B) en Pepijn (2B). Buiten school werk ik als project manager bij Tata Steel.
Ik ervaar als ouder de Crayenester als een bijzonder mooie school met veel mogelijkheden dankzij actieve docenten en ouders. Via de MR wil ik graag bijdragen aan een goede samenwerking tussen ouders en docenten voor een fijne school met goed onderwijs.

Eveline Milton (vice voorzitter)

 
Sinds 2003 werk ik op de Crayenester. Ik ben begonnen in groep 4, daarna groep 3 en 6 en nu weer wat jaartjes in groep 4. Een groep waar kinderen vol enthousiasme werken, lekker met je kunnen lachen maar nog heerlijk kind zijn.
Samen met mijn man Peter woon ik in Bennebroek. Wij hebben 2 jongens, Derek (5) en Scott (3).
Sinds dit schooljaar zit ik bij de MR.

Lieke Becht (leerkracht)

 
Sinds 1978 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb lesgegeven op diverse scholen in Nederland en ben in 2000 gestart op de Crayenester, waar ik momenteel in de groepen 1 t/m 3 werk.
In 2010-2015 ben ik vijf jaar werkzaam geweest als adjunct-directeur. Sinds 2015 ben ik bouwcoördinator van de groepen 1 en 2. Sinds het schooljaar 2016-2017 ben ik personeelslid van de MR, omdat ik het leuk en belangrijk vind om mee te denken over het beleid van onze school. Samen met Jan, mijn tweede man, hebben wij een samengesteld gezin. We genieten van onze uitwonende, werkende en studerende kinderen, Anne (28), Francy (26), Stijn (24), Tosca (21) en Tim (18).

 (leerkracht)Marianne Backer (leerkracht)

 
   Sinds het schooljaar 2017-2018 ben ik actief bij de MR van de Crayenester. In de jaren hiervoor heb ik al heel wat ervaring opgedaan bij de MR van de Vondelschool, die onder hetzelfde schoolbestuur valt.

Anne, Ella, en Floortje uit groep 5b goed bezig. Weg met dat plastic!!!

Gedicht van Willemijn groep 7

Er waren eens een jongen en een meisje. Het meisje heette Ineke kon goed voetballen en was slim.
De jongen heette Henk kon goed voetballen was verwend en dom. Ze zaten op de Crayenester basisschool.In groep zeven werd Ineke buitengesloten. Henk was de populairste jongen van de school.
Behalve Ineke zaten er geen meisjes op de school. Maar dat maakte Ineke niet uit. Ze woonden in een tent in Serie. Moest twee dagen met het vliegtuig om op school te komen. Haar ouders waren arm. In tegenstelling tot Henk zijn ouders waren de rijkste van de wereld.
Met de andere kinderen in de buurt voetbalde ze veel. Dat was heel leuk. Totdat de Japanners de macht overnamen in Serie. Er werd veel geschoten. Haar ouders werden vermoord. En alles werd verwoest. Haar vriendinnen vluchten.
Maar Ineke bleef in Serie. Ineke groeide op in oorlog. En kon niet meer naar school. Toen ze 13 was ging ze naar Nederland lopen. Daar komt ze Henk snel tegen. Ze krijgen meteen ruzie.
Later, als Ineke groot is, heeft ze geen baan gevonden. Henk is profvoetballer geworden. Ze krijgt van iemand kaartjes voor een voetbalwedstrijd. In die voetbalwedstrijd speelt Henk. Henk raakt geblesseerd. Ze hebben iemand uit het publiek nodig. Ze kiezen Ineke. Ineke wordt onderschat door F.C. kuiken. Ze scoort 5 keer. Ze winnen de wedstrijd.
Ineke wordt gevraagd voor F.C. Barcelona. Ze zegt ja.
En ze leefde nog 50 jaar