Contact MR (medezeggenschapsraad)

Heeft u een vraag, opmerking of tip bestemd voor de MR, dan kunt u een van ons aanspreken op het plein. Tevens kunt u uw vraag + gegevens mailen naar mr.crayenester@stopoz.nl . Uw reactie komt terecht bij de voorzitter van de MR, die voor de afhandeling en beantwoording zorgt.

Selma Groenewegen (voorzitter)

Begin november 2019 ben ik gestart als lid van de MR. Ik ben getrouwd met Marc Groenewegen en sinds 2018 gaan onze kinderen Anna (2011) en Sophie (2013) met veel plezier naar de Crayenester. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer: ik heb een Executive Search bureau voor ervaren technisch specialisten en management. Ik ben van mening dat kinderen het beste leren en tot volle potentie komen in een veilige, ambitieuze en vooruitstrevende schoolomgeving. Een passende invloed van ouders op het beleid van onze school is daarbij van belang en ik lever daarin graag mijn bijdrage in de MR.

Christianne Veenhof (secretaris)

Sinds mei 2022 maak ik onderdeel uit van de MR. Ik ben getrouwd met Wim en samen hebben wij 2 kinderen op de Crayenester, Sophia (2013) en Thijs (2016). Ik ben als schoolpsychoog werkzaam binnen het voortgezet onderwijs in Haarlem. Een mooi beroep waarbij de sociaal emotionele ontwikkeling van de leerlingen centraal staat. Als ouder zie ik dat de Crayenester bijdraagt aan een fijne en leerzame schooltijd voor de kinderen. Dat heb ik zelf destijds (als leerling van de Crayenester) ook zo ervaren. Ik vind het fijn om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en gang van zaken op de Crayenester en mee te denken met uitdagende vraagstukken.

Mark Geerligs (penningmeester)


Begin november 2018 ben ik gestart als lid van de MR. Ik ben getrouwd met Andrieke. Onze drie kinderen – Jelte (2008), Janna (2010) en Lize (2012) - genieten dagelijks van hun schooltijd en gaat mijn jongste ook met plezier naar de Crayenester. De oudste twee zijn ondertussen uitgevlogen. Bij PostNL Pakketten in Hoofddorp ben ik werkzaam als projectleider Finance. De Crayenester is volop in beweging en dat kan de school niet alleen. Als school en ouder willen we de kinderen goed voorbereid en ‘stevig in de schoenen’ de toekomst in laten gaan. Naast mij als ouder wil ik als MR lid hieraan een bijdrage leveren.

Eveline Milton

Sinds 2003 werk ik op de Crayenester. Ik heb legsgegeven in groep 4, 3, 6, 5 en nu alweer wat jaartjes in 3. Een groep waar je samen met de kinderen in een sneltrein start en ze als sponzen alle informatie opslurpen die je ze geeft. Wat leren ze veel en snel in groep 3. Heel leuk om te doen!
Samen met mijn man Peter woon ik in Bennebroek. Wij hebben 2 jongens, Derek (13 ) en Scott (11).
Ook zit ik al weer heel wat jaren in de MR. Het is leuk om op een andere manier naar de school te kijken en met elkaar te bespreken hoe de dingen gaan.

 Aukje Eenink

Ik ben Aukje Eenink, leerkracht bij de kleuters op de Crayenester en sinds 2008 werkzaam in het onderwijs. Ik woon samen met Jeroen en onze 3 kinderen in het mooie Haarlem. Sinds september 2021 ben ik lid van de MR, om mee te kunnen denken in het beleid van de school, soms een kritische noot te plaatsen, maar vooral een bijdrage te leveren aan een fijne school voor kinderen, ouders en personeel.

Leonie van Dedem

Sinds 2019 ben ik werkzaam in het onderwijs op de Crayenester in groep 6, 7 en 8. Momenteel sta ik voor groep 7. Sinds 2022 ben ik ook de taalcoördinator voor alle groepen op de Crayenester. Ik heb een jarenlange, juridische achtergrond en ben daarmee erg geïnteresseerd en goed thuis in de wet- en regelgeving die op het onderwijs ziet. Ik zie mijzelf als integer, nauwkeurig, doortastend en resultaatgericht. Mijn man Godert en ik wonen in Bloemendaal en wij hebben twee zonen Floris (16) en Alexander (13) en een dochter Charlotte (11). Via de MR wil ik graag bijdragen aan een goede samenwerking tussen ouders en leerkrachten, waarmee we een veilige en plezierige schoolomgeving met kwalitatief, hoogwaardig onderwijs waarborgen.


Dank voor alle inzendingen en wat hebben jullie je best gedaan! Het was daarom heel moeilijk voor ons om te kiezen.
Alle prachtige inzendingen zullen te zien zijn in de school komende weken. 1 tekening sprong er toch echt uit en komt daarom op de voorkant van het programmaboekje te staan van het zomerfeest die komende week aan de oudste per gezin wordt uitgedeeld.
Shout out naar Cynthia uit 7B! 

Ook de midden en onderbouw is natuurlijk niet onbelicht gebleven; de tekening van Arwen uit 4a en  Philou uit 2b zijn ook in het programmaboekje te zien! Veel dank voor jullie inzet, we hebben genoten vanaf jullie creativiteit! 

 Liefs van de activiteiten commissie 
Groep 8A is 12-5-'22 naar het Blindenmuseum in Velsen geweest.
Toen we aankwamen werden we begeleid door blinde mensen. Het begon met zelf braille schrijven. Dan moest je je eigen naam schrijven op een braille typemachine en onze begeleider moest het dan lezen.
Toen gingen we in een rijtje door een hele donkere ruimte met allerlei obstakels, geluid en geuren.

We beleefden hoe het is om als blinde door het park te lopen en in de disco te dansen. Het was een leuke ervaring en zeker een aanrader voor meerdere klassen.
Groeten,
Dinte en Saar