Contact MR (medezeggenschapsraad)

Heeft u een vraag, opmerking of tip bestemd voor de MR, dan kunt u dit mailen naar mr@crayenester.nl
Uw reactie komt dan terecht bij de voorzitter van de MR, die voor de afhandeling en beantwoording zorgt.


Georgette Hink (voorzitter)

  Vanaf november 2015 ben ik lid van de MR. Ik ben getrouwd met Jorgen Boukens en wij hebben samen 3 kinderen op de Crayenester, Finette en Thijs middelbaaronderwijs en Jens (6b). Ik ben rechter en werk bij de Centrale Raad van Beroep. De kinderen gaan met veel plezier naar school. Van belang is dat school en de ouders samen optrekken en de kinderen stimuleren zich in een prettige en veilige omgeving te ontwikkelen. Als lid van de MR zet ik mij daarvoor in.

Guido Nap (MR en GMR lid)

Sinds maart 2015 maak ik onderdeel uit van de MR. Samen met Isabelle heb ik drie dochters die met veel plezier naar de Crayenester gaan: Liselore - 5A, Eveline - 3A en Daniëlle - 1/2B. Ik heb een financiële professionele achtergrond, in het dagelijks leven ben ik CFO van Simpel.nl (telecom). Binnen de MR ligt mijn focus bij het waarborgen van een plezierige en veilige omgeving op de Crayenester met goed onderwijs. Ook zit ik in namens de Crayenester in de GMR (de MR op STOPOZ niveau).

Mark Geerligs (penningmeester)

 

Begin november 2018 ben ik gestart als lid van de MR. Ik ben getrouwd met Andrieke. Onze drie kinderen – Jelte (2008), Janna (2010) en Lize (2012) - genieten dagelijks van hun schooltijd en gaan dan ook met plezier naar de Crayenester. Bij PostNL Pakketten in Hoofddorp ben ik werkzaam als projectleider Finance. De Crayenester is volop in beweging en dat kan de school niet alleen. Als school en ouder willen we de kinderen goed voorbereid en ‘stevig in de schoenen’ de toekomst in laten gaan. Naast mij als ouder wil ik als MR lid hieraan een bijdrage leveren.  

Merijn Zuidgeest (secretaris)

 
Sinds november 2017 ben ik lid van de MR. Ik ben getrouwd met Esther en samen hebben wij 3 kinderen op de Crayenester die met plezier naar school gaan; Maurits (5B), Willemijn (4B) en Pepijn (2B). Buiten school werk ik als project manager bij Tata Steel.
Ik ervaar als ouder de Crayenester als een bijzonder mooie school met veel mogelijkheden dankzij actieve docenten en ouders. Via de MR wil ik graag bijdragen aan een goede samenwerking tussen ouders en docenten voor een fijne school met goed onderwijs.

Eveline Milton (vice voorzitter)

 
Sinds 2003 werk ik op de Crayenester. Ik ben begonnen in groep 4, daarna groep 3 en 6 en nu weer wat jaartjes in groep 4. Een groep waar kinderen vol enthousiasme werken, lekker met je kunnen lachen maar nog heerlijk kind zijn.
Samen met mijn man Peter woon ik in Bennebroek. Wij hebben 2 jongens, Derek (5) en Scott (3).
Sinds dit schooljaar zit ik bij de MR.

Lieke Becht (leerkracht)

 
Sinds 1978 ben ik werkzaam in het onderwijs. Ik heb lesgegeven op diverse scholen in Nederland en ben in 2000 gestart op de Crayenester, waar ik momenteel in de groepen 1 t/m 3 werk.
In 2010-2015 ben ik vijf jaar werkzaam geweest als adjunct-directeur. Sinds 2015 ben ik bouwcoördinator van de groepen 1 en 2. Sinds het schooljaar 2016-2017 ben ik personeelslid van de MR, omdat ik het leuk en belangrijk vind om mee te denken over het beleid van onze school. Samen met Jan, mijn tweede man, hebben wij een samengesteld gezin. We genieten van onze uitwonende, werkende en studerende kinderen, Anne (28), Francy (26), Stijn (24), Tosca (21) en Tim (18).

Marijke Lodders (leerkracht)

Vanaf 1973 ben ik werkzaam in het onderwijs.
In die jaren heb ik ervaring opgedaan als adjunct-directeur, intern begeleider en leerkracht van de groepen 1 t/m 6.
Voor mijn doctoraal studie orthopedagogiek heb ik onderzoek gedaan in de kleuterbouw.
Met heel veel plezier begeleid ik sinds 2014 de kleuters op de Crayenester. Samen met mijn man woon ik in Bennebroek. We hebben twee volwassen kinderen. Sinds dit schooljaar 2016-2017 maak ik deel uit van de MR. Ik hecht veel belang aan een goede samenwerking tussen ouders en school.

Marianne Backer

 
   Sinds het schooljaar 2017-2018 ben ik actief bij de MR van de Crayenester. In de jaren hiervoor heb ik al heel wat ervaring opgedaan bij de MR van de Vondelschool, die onder hetzelfde schoolbestuur valt.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke week het laatste nieuws ontvangen? Nooit meer een studiedag vergeten? Snel op de hoogte van het vakantierooster? Weten wat de activiteiten van de komende week zijn? Dat kan heel gemakkelijk en nu ook op uw mobiel. Meld u aan en ontvang elke vrijdag "De Kras".

Nieuwsbrief De Kras ook op mobiel!