Groep 4

In groep 4 gaan alle leerlingen schoolzwemmen. Om de week gaan we met de bus naar het zwembad Groenendaal. Dit is een hele belevenis voor de kinderen en ook wel een uitdaging, want het valt niet mee om je snel om te kleden.

Schrijven Groep 4: programma van 36 lesweken, gericht op hoofdletters. 

Zaakvakken geïntegreerd in de methode van Blink Wereld, thematisch werken, Taalverhaal.nuWij gingen met onze klas naar de Eerebegraafplaats in de duinen. Na een half uurtje fietsen waren we daar aangekomen. We gingen eerst even luisteren naar een verhaal. En toen nam onze begeleider, meneer van Hasselt, ons mee naar de begraafplaats. Daar mochten we allemaal vragen stellen en daarna mochten we rondlopen over de begraafplaats. De enige vrouw die daar begraven is, is Hannie Schaft.
Frederique, Liselotte, Lara.

Groep 8A is 12-5-'22 naar het Blindenmuseum in Velsen geweest.
Toen we aankwamen werden we begeleid door blinde mensen. Het begon met zelf braille schrijven. Dan moest je je eigen naam schrijven op een braille typemachine en onze begeleider moest het dan lezen.
Toen gingen we in een rijtje door een hele donkere ruimte met allerlei obstakels, geluid en geuren.

We beleefden hoe het is om als blinde door het park te lopen en in de disco te dansen. Het was een leuke ervaring en zeker een aanrader voor meerdere klassen.
Groeten,
Dinte en Saar