HomePraktischBuitenschoolse opvang (BSO)

BSO: Buitenschoolse opvang

Voor de Buitenschoolse Opvang van “onze Crayen” maken wij gebruik van verschillende organisaties die ieder een uniek aanbod hebben.
Deze is gevestigd op onze locatie de Bronstee aan de Overboslaan 32 te Heemstede.
U kunt kiezen uit de onderstaande organisaties:


Casca:


BSO de Bronstee van Casca 

In hetzelfde pand als de Dependance van de Crayenesterschool zit BSO de Bronstee van Casca; dé BSO voor plezier en ontspanning! Elke dag komen hier kinderen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes, want bij ons komt je kind alleen met kinderen van dezelfde leeftijd in de groep. Ons enorme activiteitenaanbod, spelmateriaal en leuke uitjes zijn dan ook helemaal afgestemd op de leeftijd van je kind. Zo weten we zeker dat we de BSO-tijd voor hen ontzettend leuk maken. En zorgen we er tegelijkertijd voor dat ze hun wereld vergroten en ze de kans krijgen om hun verschillende talenten te ontwikkelen.

Uitdagende activiteiten en mooie vakantieprogramma’s!

We zorgen ervoor dat kinderen na schooltijd de vrijheid hebben om hun interesses te ontdekken. Om die reden bieden we veel verschillende soorten activiteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan musicallessen, Judo of juist kunst. Vooral in de verschillende vakantieweken (10 weken per jaar) bieden we een uitgebreid programma met veel aandacht voor sport, de maatschappij, muziek en kunst. 

Praktische informatie

Openingstijden: tot 18.00 uur (Verlengde opvang tot 18.30 uur mogelijk)
Telefoonnummer planning: 023-5483812
Zie onze website voor meer informatie: https://casca-kinderopvang.nl/bso/bso-bronstee/ SportFever:  

De visie van SportFever is: Bewegen geeft energie!

Van nature vinden kinderen het heerlijk om te bewegen. Bij Sportfever wordt rekening gehouden met die behoefte. Stilzitten moeten ze leren, bewegen niet. Bewegen is goed voor de gezondheid en de totale ontwikkeling van kinderen. Ons beleid is erop gericht kinderen te ontwikkelen in sport en spel om zowel fysiek als mentaal te ontdekken wie je bent.
Elke activiteit sluit daarom prima aan bij het belevings- en ontwikkelingsniveau van de kinderen, zodat er tijdens de activiteiten een verdieping van hun eigen kennis en vaardigheden tot stand kan komen.
We bieden de kinderen:
1. Emotionele veiligheid
2. Ontwikkeling van sociale competentie
3. Ontwikkeling van persoonlijke competentie
4. Overdracht van waarden en normen, morele competentie

Voor alle punten is sport het middel om positief gedrag te stimuleren. We werken ook vanuit de kanjermethode Kanjers in de Sport.

Contact:
Sportfever B.V.
Jaap Edenlaan 7
2024 BW Haarlem
Tel: 023 2100 300Humanitas:

Kinderopvang Humanitas is de grootste kinderopvangaanbieder zonder winstoogmerk, met kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuteropvang door heel Nederland. Iedere dag krijgen duizenden kinderen van nul tot dertien jaar bij ons een afwisselend aanbod in een veilige en vertrouwde omgeving.

Samen spelen, ontdekken, plezier hebben, grenzen leren kennen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen zelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de buitenschoolse opvang van Kinderopvang Humanitas bij aan.

De buitenschoolse opvang is er voor kinderen van vier tot dertien jaar. Na school, op vrije dagen, maar ook in de vakanties. Iedere dag plannen we verschillende activiteiten: sport en spel, toneel, muziek en nog veel meer. Er zijn uitstapjes en workshops, maar ook een ruimte om even tot rust te komen. Kinderen bepalen zelf wat ze willen doen.

Contact:
Telefoon 0900 - 5 10 15 20 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag (8.30 tot 17.00 uur). 
E-mail 
info@humankind.nl

 

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Elke week het laatste nieuws ontvangen? Nooit meer een studiedag vergeten? Snel op de hoogte van het vakantierooster? Weten wat de activiteiten van de komende week zijn? Dat kan heel gemakkelijk en nu ook op uw mobiel. Meld u aan en ontvang elke vrijdag "De Kras".

Nieuwsbrief De Kras ook op mobiel!